DRAGOSTEA SI ASTROLOGIA Partea II- despre Nodurile Lunare si Luna Neagra

Iubiti-sex1

CONTINUARE…. Te invit insa sa vezi inainte de articolul dat si PARTEA I al acestuia …

Completind cele spuse in prima parte a articolului, voi incerca sa fac o mica punctare. Si anume, asupra importantei extrem de mare a influentei planetelor postate in analiza relationala amoroasa. Care si-o manifesta mai ales, cind sunt suprapuse cu programa destinului unuia dintre parteneri.

Adica, ce ar insemna asta? Destinul in astrologie sau mai bine zis calea ce trebuie de parcurs in viata este reprezentata de Nodurile Lunare. Care…ele la rindul lor astronomic vorbind, nu sunt altceva  decit punctele de conjuntura ale elipticii Lunii. Pe care aceasta isi face rotatia in jurul pamintului…si cea a pamintului fata de care isi exercita aceasta mersul. Cum ar veni punctele de intersectie a 2 planuri suprapuse al Lunii si al Pamintului si sunt numite Noduri Lunare. Nodurile Lunare sunt impartite in Nodul de Sud si cel Nordic Lunar, Rahu si Ketu. Intotdeauna vizavi de Nodul Sud e urmarita interactiunea vietii trecuta, anterioara, karma trecutului, iar vizavi de Nodul Nord viata viitoare, viitorul in general, karma viitorului.

Astfel, aceste Noduri Lunare cum ar veni, la conjunctura cu planetele ,,zamislitoare,, de sentimente de iubire a partenerului arata potentialul relatiei cel mai accentuat (ceea ce numim noi predestinat…ori karma). Toate formele esoterice de studiu si perceptie a planului spiritual  ne aduc la cunostinta  si ne arunca atentia, asupra momentelor de suprapunere a 2 spirite binecunoscute din alte planuri, alte vieti, care impreuna ar forma un tot intreg. Ying si Yang, alb si negru, femeie si barbat…si lista ar putea continua.

Acuma spre exemplu…intotdeauna se ea in calcul si guvernatoare de ce case sunt planetele partenerului. Mai ales daca este vorba de planetele precum Pluto si Uranus(pe care nu l-am mentionat, dar care si el electrizeaza cuplurile si le face sa se indragosteasca). Plus la asta ele fiind si planete de generatii cuprind in sine un mare bagaj informativ de natura karmica. Iar o astfel de planeta a unei persoane ce vine sa se suprapuna cu Nodul Sud sau Nord al nostru, intotdeauna o vom percepe ca pe una extrem de intensa ca desfasurare a idilei.

LUNA NEAGRA si ea e extrem de diabolica si karmica cind e vorba de o iubire. Aici voi deschide o mica paranteza dedicate acestui subiect:  O Luna Neagra (supranumita si Lilith in astrologie) va crea obsesii si frici, si angoase si fel de fel de atasamente dracesti, care va avea tendinta sa intinda limitele sentimentelor si trairilor pina dincolo de aparentele realitatii. Intotdeauna punctul asta (pentru ca defapt e un punct virtual Luna Neagra) va avea puterea si fortza unei gauri negre. In care caracteristicele domeniului planetar sau alte repere astrologice ale partenerului peste care se suprapune aceasta, vor avea tendinta sa se simta ca vrajite, ametite, innebunite, obsedate.  

Ex. … Partener 1 Luna Neagra in Gemeni, Partener 2 Soare in Gemeni…orb de un grad!  Partenerul cu Soarele peste care se suprapune Lilith al celuilalt, va simti natura acestuia din urma foarte atractiva, diabolic de atractiva. In preajma lui se va roti ca un vrajit. Deci ca sa fac o comparatie…Luna Neagra e ca o licoare vrajitoreasca, care innebuneste pe ce-i cu care vin in contact…in cazul dat partenerul cu Soarele (personalitatea lui).

La fel se judeca si pentru celelalte planete: Luna-starea emotionala zombata, posedata, Venus-atractia  erotica si iubirea, Marte– atractia fizica, actul sexual in sine (unde se intimpla sa se suprapuna Lilith peste Marte al partenerului…se va crea o mare regie si atractie extremalizata de tip sexual). Cu planetele karmice de generatie Pluto si Uranus, in primul rind vom judeca dupa importanta acestora in harta partenerului cu care vine in contact Lilith al celuilalt. Si  se va judeca si dupa postura acestora. Dupa care, ele fiind niste planete extrem de  intense ca bagaj karmic vor spori o reactie de ardere sau activare a ranilor. A energiei informative care tine de relatia  data acumulata din alte trairi anterioare.Plus cu Pluto si o sporire a sexualitatii in forma ei cea mai sado-masochista, iar cu Uranus excentricitatea cea mai extremalizata. Ca caz special un Lilith suprapus peste Pluto, va accede la o stare de nisa de subconstient extrem de rascolitoare, extrem de profunda, de karmica si de transformanta (exact efectul unei bombe atomice, dar cu efect extra lent si extra dureros). Vor avea tendinta sa scoata la suprafata cele mai puternice stari de subconstient, poate chiar niste senzatii de ,,deja-vu-uri,, , coincidente fel de fel, senzatii de predestinat intense, frici din cele mai nebuloase, obsesiile cele mai hilare…etc. etc.   Cu Neptun poate scoate la suprafata niste stari transcedentale si spirituale de neimaginat, cel cu Neptun simtindu-se de-a dreptul innebunit si imbatat de primul. Conjunctiile fiind cele mai puternice si opozitiile.  

Dupa care…planetele personale, mai ales cele benefice, care implica in sine iubirea si casatoria la Nodul Nord Lunar intotdeauna ne vor atrage atentia asupra unei relatii ,,blagoslovite,, , binecuvintate si de natura karmica pozitiva. O Luna sau un Venus al celuilalt peste acest punct al hartii noastre va indica o relatie ce dateaza din alte vieti, care s-a desfasurat frumos si constructiv. Iar partenerii si acuma mai au o sansa de reintilnire in care sa se iubeasca. Ba chiar mai mult, deoarece s-au sustinut reciproc si au construit o karma pozitiva impreuna, acuma au ales sau si-au propus sa se mai reintilneasca inca odata ca sa creasca sporadic evolutiv. In viata asta poseda o bila alba de la destin care ii ajuta sa se  casatoreasca chiar. Totul depinde  de alegerea lor, dar oportunitatea asta maritala totusi e extrem de accentuata. Daca nu o vor face in viata asta se presupune ca o vor face neaparat intr-o viata viitoare, pe care o vor alege sa o traiasca tot impreuna. De multe ori pe un astfel de aspect se intilnesc suflete pereche sau gemene (surori). – pentru profesionisti in domeniu-notez: ca orbul de admisie al planetelor cu Nodurile Lunare in general e mai larg. Literatura de specialitate spune ca poate fi si de 10 gr. orb. Insa cumva din analize si experienta, am observat cea mai mare focalizare a importantei a astfel de regasiri pe un orb mai strins…de pina la max. 5-6 grade. Cu cit e mai strins orbul cu atit providenta e mai clara in predestinare.

Planetele personale al unuia suprapuse la Nodul Sud Lunar vor denota o karma mai negativa , mai problematica a cuplului, care dateaza din trairi trecute, anterioare. Astfel o Luna sau Venus la Nodul Sud al celuilalt, reprezinta o relatie, casnicie care s-a finalizat cu un divort sau despartire dureroasa. Aceasta fiind provocata de cel cu planeta\planetele. Astfel in viata asta datoria karmica e de partea lui. Perechea iar va fi pusa in fata situatiei  de a se reintilni, ca cumva provocat sa poata sa-si arda, sa rezolve neintelegerile si durerile din trecut. Cel cu planeta se va simti cumva obligat sa faca ceva pentru ala cu Nodul Sud, acesta din urma va putea  resimti adeseori relatia ca una mai ingreunata, mai dificila. De cele mai multe ori astfel de relatii nu au final fericit si de mare viitor. Din cauza ca ele au simplu, concis si scurt rol de evolutie. Acela de ardere si solutionare a unei probleme adinci a subconstientului evolutiei.  

 Ex….In mod obisnuit al vietii, se intimpla in asa mod. Un cuplu se intilneste, cumva se pot atasa, indragosti…nu neaparat intens…si decide sa construiasca un anumit tip de relatie. Relatia evolueaza pentru o perioada, in care cel cu datoria karmica ajuta partenerul sa creasca (ajutor psihologic, material, financiar si alte si alte moduri), dupa care in momentul in care cumva datoria s-a anihilat partenerii sa simta ca nu mai au nimic in comun. Ca drumurile lor sunt instrainate si in loc sa creasca evolutiv…ei ori stagneaza, ori s-au plictisit si e prea mare liniste si dezinteres, ori si mai rau incep sa scoata tot cei mai rau din ei. Ultima etapa e una in care destinul arata clar…STOP ca nu mai aveti ce cauta impreuna! Pina aici!

De aici si apar de multe ori probleme de cuplu in care, partenerii cred ca ar trebui sa mai fie impreuna: ca exista o careva perioada in care relatia a durat. Ca exista o avere. Ca exista copii… Ca s-a oferit prea mult! etc. etc. TOTAL gresit!  O relatie care nu mai infloreste, care pur si simplu supravietuieste si ea cumva.Iar partenerii resimt ca drumurile le sunt clar separate incet incet de destin, e o mare punctare si atentionare asupra faptului ca ei nu mai au ce lua unul de la altul, iar povestea lor din pacate trebuie sa se incheie aici! In caz contrar si normal se intimpla ceea ce observam de multe ori in cuplurile sau casniciile actuale. Partenerii incep sa se demoralizeze unul pe celalalt, se incep a acumula prea multe inselaciuni, dureri, constringeri, piedici. In loc de sentimentul de iubire si pace interioara, respect …apare ura, deprinderea, angoasele etc. etc. Si de cele mai multe ori, la fel si din pacate pot suferi de pe urma a astfel de complicatii copii, anturajul in care ei 2 isi revarsa amarul si frustrarile …si pina la urma ei singuri. Deci clar…cind in mod evident relatia e formata de la bun inceput pe complet altceva decit iubire neconditionata si sentimentul de intregime a cuplului (pe interese fel de fel, ori pe parcurs…interes financiar, comoditati, ca asa zice mama, ca arat bine cu el\ea, ca are o pozitie sociala, ca e star de cinema, ca asa vrea societatea s.a.m.d!) nu are rost de a fi intinsa pina la extrema de subsol!

vezi Partea a III…

Reclame

About mancoshkarolyna

Astrolog Profesionist, certificat de UE cu diploma specializata in domeniu/ Activitate in Asociatia Astrologilor din Rominia AAR (membru activ). Nr. de tel 0037378798889

Posted on 28 noiembrie 2013, in CONSTATĂRI TEORETICO-PRACTICE de natură ASTROLOGICĂ. Bookmark the permalink. 4 comentarii.

 1. Pentru ca intotdeauna aprecierea voastra conteaza…rog din suflet sa lasati cite un mesaj de apreciere a consistentei articolului! Ca sa stiu si eu obiectiv cum sa relatez pe viitor!

  Va multumesc din inima celor care citesc ceea ce scriu dedicat pentru voi toti aici!

  Numai bine!

  Cu drag Astrolog Karolyna!

 2. Foarte adevarat ceea ce scrieti, sinteti un Astrolog desavirsit Karolyna!!!
  Mersi de articol. L-am citit cu mare placere..

 3. Am o intrebare daca se poate.Dar Selena poate insemna pubctul casatoriei in Astrologie??

  • Nu. Selena este despre partea luminoasă, un har deosebit cu care ne putem ridica la un alt nivel de evoluție! În aceeași ordine logică: îngerul păzitor, un minut norocos, evenimente de bun augur, talente aprobate de divinitate, etc. În sinastrii, în cazul conjuncțiilor, poate reprezenta, personajul pentru care suntem gata să descindem, partea noastră cea mai pozitiv-evolutivă! Putem proteja matern, constructiv, la un nivel cristic. Pe cel cu care intrăm în contact.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: