PREMONITIILE, REVELATIILE, EXTRASENZITIVITATEA – clasificare nonASTROLOGICA!

Imagine

Cred despre revelatii si premonitii suntem cunoscuti cu totii, unii teoretic altii si practic…Pentru majoritatea aceste notiuni sunt din sfera neimaginabilului sau a neverosimilului. Ceva care daca posezi ai puterea sa conduci lumea, Terra, universul…si cit de gresite sunt aceste gindiri si afirmatii!

Mi-am propus in acest articol sa incerc sa descifrez si sa exemplific teoretic pe intelesul fiecaruia, cum se concentreaza energia unei premonitii, de unde apare, cum e perceputa in mod fiziologic, cum poate fi minuita si cum poate fi depistata ca fiind una veritabila?!…si nu simple aberatii si inchipuiri(cu toate  ca …cine poate sa zica ferm care e granita dintre real si imaginatie?! Sau daca nu cumva ceea ce consideram cu totii atit de convinsi inchipuirea si imaginatia nu o fi cumva realitatea cea mai vasta?! ) . De ce deschid tema asta printre articolele mele astrologice?! Adevarul e cel mai pur…pentru ca ele in mare parte de 80 la suta …ma ajuta sa observ detalii pe marginea analizelor profesioniste, care tin de specialitatea pe care o urmez cu dedicare si devotament! De fiecare data revelatiile si perceptiile ma ajuta sa observ detalii extrem de minutioase despre momente absolut importante din analizele pe care le fac. Si tot ele sunt cele care scot la iveala amanunte, uneori atit de ascunse in subconstient pina si de cei, care vin sau vor sa auda ,,adevarul,, din consultatiile pe care le tin.

Desigur, o voi face intr-un mod simplist si general, lasind detalierea si profunzimea relatarii pentru un material mai complex la care voi lucra pentru a scoate o carte (vizavi de retrairile prin care am trecut…cum am ajuns la a percepe intuitiv mesajele?! Care au fost evenimentele care m-au adus pe calea asta? Cum am inteles ca e adevarat ceea ce receptionez eu prin alte metodici, decit cele pur fiziologice (vaz, auz, pipait etc.)? Care e tactica personala cu care lucrez in receptia subtilului? Sub ce forma si metodica mi se afiseaza informatia planului extrafin?  …si raspunsurile la multe alte dileme referitor la Lumea atit de aproape de planul real al existentei noastre spirituale!  Voi exmplifica totul prin propriile mele premonitii, revelatii, mesaje primite de dincolo! Adevarul si realitatea lumii materiale prin prisma extraperceptiilor! Si multe alte detalii, care vor aduce inca un gram de Lumina petru toti cei cointeresati in a merge pe o cale mai intuitiva a Evolutiei proprii! Sau  doar pur si simplu o inscriptionare in plus informativa asupra a inca unui sir de retrairi umane, clare, argumentate si adeverite practic…in special poate pentru ca oi fi eu norocoasa, care poate sa verifice astea pe analizele si predictiile facute pentru consultantii, care apeleaza la mine. Iar din asta clar se formeaza o statistica, din  care nu are cum la un moment dat sa se nasca o realitate concluzionala! …si deoarece asa mai suntem obisnuiti noi sa avem argumentari si stiintifice, ca sa ne simtim mai in siguranta mental si psihic!

Asa deci, energia unei premonitii se poate clasifica in citeva categorii:

 1. Una clara si directa, puternic concentrata. Dirijata de noi constient. E practicata in mare parte de cei care minuiesc extrem de bine aceasta tehinica. Care vine direct catre mentalul si extrapercebilitatea umana. Ca un mesaj in care raspunsul e dat sub forma de senzatie acuta si incisiva , ca asta e solutia sau concluzia a ceea ce e nevoie, vrem sau cerem sa aflam, percepem, auzim. Cel mai adeseori acest tipaj de perceptie e unul constient, organizat, concentrat mental si psihic, minuit de constiinta umana tactic si volitiv. Rolul ei e de a lucra constient cu informatia subtilului, cit si a realitatii. E o conexiune constienta intre astea doua sfere. De obicei, e data de  Divinitate spiiritelor  Evoluate pentru a indrepta existential, ajuta umanitatea.
 2. Una indirecta, intermediara. Metodica nedirijata de noi constient. Categoria asta se mai imparte in citeva subclase, ca :

–          De natura materiala, a lumii reale in care ,,ne jucam,, traiul.Se caracterizeaza printr-o simbolistica, deja formata din experienta, sau prin cineva, ceva. Exemplu…cerem raspunsul …Trebuie sa plec perioada ,,x,, in USA spre ex?! Iar mesajul vine din discutia intimplatoare (asa s-ar crede)…a 2 parteneri de conversatie si ei aparent intimplatori, care tin discutia in metrou sau pe strada etc…precum ca ..uite am fost in USA si m-am simtit oribil, totul a esuat! (clar e raspunsul : NU!). Iar ca o explicare a acestei categorii aceste 2 persoane, au fost involuntar participanti indirecti sau intermediari la premonitia noastra! (ca o explicatie a ceea ce afirm eu aici: Sa nu uitam ca universul e ca o matrice, o pinza intertesuta, care colaboreaza pentru a crea realitatea comuna. De acolo si intilnirea persoanelor in viata noastra de care avem nevoie intr-un moment dat al Evolutiei noastre. Evenimentele date. Obiectele s.a.m.d.) Cit si de alte exemplificari de acest gen;

–          De natura virtuala, a lumii subconstientului, psihicului nostru. Tine de raspunsurile date prin vise, calatorii astrale nedirijate constient. Cumva majoritatea din aceasta categorie, chiar se incadreaza lumii paralele, care ni se deschide, doar prin accesul la subconstient prin separarea de material in somn, stari hipnotice neprovocate(la astea ma refer). Cind toate procesele fiziologice se apropie de functia lor minimala si accede importanta celor psihice.

Acestea doua au rolul de a ne ajuta sa crestem individual Evolutiv. Sunt ca scop de crestere, de formare a spiritului. Pot fi indreptate atit in propria evolutie, cit si in ajutorarea umanitatii. Insa numai si numai dupa o mare cale de dezvoltare a calitatilor extrasenzitive. Unde e nevoie de multa constientizare si experimentare…dupa o cale lunga, constientizata de parcurgere evolutiva.

3.Una absolut nedirijata, din seria mesajelor din sfere divine. Perceptii absolut intimplatoare, premonitii unice, irepetabile.     Cel mai adeseori, acest gen de energie si categorie de extrapercebilitate poate fi intilnita in cazul celor mai putin extrasenzitivi, sau cu calitatile astea nu atit de dezvoltate. Iar evenimentele date sunt ca un proces unic in momente absolut importante din existenta lor. Precum sunt moartea clinica, cu senzatia de tunelul continuu. In urma unor tragedii unice si extrem de bulversante la un moment dat din viata lor. Si alte experiente de acest gen.Moartea cuiva drag, etc. De regula senzatiile astea sunt intradevar foarte accetuate, puternice si irepetabile. Ramin inexplicabile in continuare pe tot parcursul vietii , dar la fel de regula aduc cu sine o schimbare majora in mersul existentei de mai apoi, in viziunea individului, care a trait-o. Sau de cele mai multe ori, fiind o preintimpinare sau salvare din niste evenimente dramatice, ca accidentele spre ex. …Ramin a fi semne clare irepetabile si inexplicabile, dar clar semnificatoare in existenta celui care le-a perceput si trait! Rolul lor sunt de a salva, purifica, lumina si indrepta evolutional! Poate fi o treapta de baza extrasenzitiva catre celelate doua etape de dezvoltare a extraperceptiei subtilului.Depinde de spiritul, destinul uman si gradul de evolutie! Insa de cele mai multe ori de aici se incepe scara de Evolutie Parapsihologica si Evolutiva in general. Depinde cum am mai zis anterior de mai multi factori, iar unul dintre ei este intradevar si predestinarea existentei umane actuale!

Astfel, pe parcursul a mai multor astfel de experiente traite se poate forma o receptie clara a ce semnifica o categorie anumita de simbolistici sau mesaje. Pentru cei mai superior evoluati, gradul de comunicare cu Divinitatea se poate face  rapid printr-o patrundere in subtil prin concetrare, meditatie sau alte metodici formate individual!

Toate astea insa mai repet, depinde de calitatile noastre inascute, predestinarea noastra, gradul de acces al fiecaruia la bolul de informatie…si e extrem si extrem de important de retinut: Aceste receptii extrafine au o legitate, care nu implica folosirea mesajelor pentru metodici egoiste si murdare! Ele, da …functioneaza, dar din pacate ireversibil, in marea majoritate! Orice informatie capatata si folosita murdar, urit dar adevarat…are tendinta unui boomerang de a-ti intoarce traiul cu susul in jos! Iti poate lua lucruri importante din propria existenta! Te poate devasta atit de hilar energetic si poseda fantomatic, incit la un moment dat tinzi sa ajungi in alt domeniu extrapsihic…cu conotatie medicala (cred au inteles toti fara sa dau explicatii). Deci informatiile astea venind dintr-un domeniu mult mai cristalin si organizat si perfect, trebuiesc intrebuintate foarte constiincios si atent! Fara extremalisme si egoism…ori dincolo de realitatea astea materiala, nu exista extremitati si separabilitate, ci un TOT INTREG. Unic  si complet!

Noi toti cu toata informatia si aparentele virtuale lumesti luate impreuna facem parte dintr-o singura si inseparabila energie cosmica, EUL DIVIN! Si absolut orice nu se face… se face intertesut din categoria unei masinarii atotcuprinzatoare! Suntem cu totii conlucratori la propriile evolutii si destine, cit si la a celor din jurul nostru. Uneori binevol si constient, alteori nu. Dar chiar si asa, nu ne scuza si nu ne salveaza din a fi complici a Marii Lucrari Dumnezeesti! De acolo si profunda afirmatie biblica: ,,iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!,,. Adevar cu conotatie aproape fundamentala asupra constructiei planului cosmic spiritual (denota defapt legitatea despre constructia universala…toti ca un tot intreg! Sa iubesti aproapele, pentru  ca esti defapt tu in el…noi toti intr-o mare armonie si echilibru universal!)

Ar mai fi multe de exemplificat si detaliat, dar las restul amanuntelor pentru cercetarea ampla de mai apoi!  Sper ca am fost cit de cit aproape de o relatare aproape de intelesul fiecaruia …si recunosc, ca absolut orice am descris aici e trecut prin prisma propriei experiente si evolutii! Ori dupa mine ar fi absolut incorent sa incerci sa exemplifici si explici, in cazul in care nu ai trait, nu ai rumegat si constientizat!

Va multumesc tuturor si va indemn sa  ma urmati si in continuare!

Cu enorm respect si drag de voi toti , eu ….

Astrolog Karolyna!

Reclame

About mancoshkarolyna

Astrolog Profesionist, certificat de UE cu diploma specializata in domeniu/ Activitate in Asociatia Astrologilor din Rominia AAR (membru activ). Nr. de tel 0037378798889

Posted on 8 ianuarie 2014, in CONSTATĂRI TEORETICO-PRACTICE de natură ASTROLOGICĂ. Bookmark the permalink. 8 comentarii.

 1. Carolina,om drag, vreau sa iti spun si in acelasi timp nici nu stiu cum sa ma exprim,dar sunt sigura ca vei simti:) ce ce incerc sa iti transmit, si anume cat de mult ma bucur pentru tot ce faci bineinteles,dar in special ca vei scoate o carte.Te felicit!Nu stiu daca iti aduci aminte dar mai demult iti spuneam ca mi-ar face mare placere sa citesc o carte scrisa de tine,caci acolo poti atinge multe subiecte si cititorul sa primeasca mai multe,eu una abia astept si stiu ca nu totul e usor si unele lucruri dureaza insa stiu ca vei reusi,iti doresc mult curaj multa rabdare si multa inspiratie si sa reusesti sa iti indeplinesti toate dorintele si cat mai multe carti nu doar una, insa eu fana declarata abia astept CARTEA ,ce sta sa vina!:) Eu inteleg atat de bine tot ce inseamna aceea energie interioara care ea te duce spre premonitii etc,eu cred ca ea vine doar dintr-o singura sursa:din suflet,eu cel putin de acolo simt ca vin si au venit toata viata mea,anumite senzatii care apoi s-au concretizat , anumite premonitii,sigurante,etc.Stiu ca tu ma intelegi.Chiar si acum cand trec printr-o perioada in care ma simt incompleta sufleteste si stiu din ce cauza pentru ca tanjesc dupa jumatatea mea,poate pentru multi e greu de inteles ,dar atunci cand stii ca cineva este jumatatea ta completarea ta si nu esti cu el,te simti incompleta,asa ma simt eu.Si sincer nu stiu ce sa ma fac,am incercat o perioada lunga sa ignor acest sentiment,stiind ca nu va fi usor si incercand sa ma fac pe mine sa cred ca e mai bine sa gandesc foarte rational si sa ignor acest feeling sa ignor ca exista cineva pentru mine sa ignor tot,si de fiecare data ceva de acolo extrem de adanc din sufletul meu o energie ma facea sa imi dau seama tot mai tare ca nu este asta o cale de rezolvare ci ca trebuie sa astept sa imi traiesc viata si sa nu imi pierd niciodata speranta ca ce este al meu de la Dumnezeu cu siguranta va fi!Dar e si greu insa nu ma las chiar daca ar fi mai usor asa ca pana atunci o sa astept….as indrazni sa te intreb tu ce simti din punctul tau de vedere?Si din punct de vedere astrologic daca trebuie,cu toate ca m-ai ajutat enorm sa inteleg multe si de aceea iti voi fi vesnic recunoscatoare pentru ca e greu sa gasesti pe cineva care sa cunoasca informatii legate de acest subiect si sa incerce sa te ajute sa intelegi ce se intampla.Pe mine m-ar linisti un lucru daca as putea intelege din punct de vdere karmic ce ne leaga ?Mi-as dori sa cunosc atat de bine astrologia pentru ca stiu ca , cu ajutorul ei poti descifra multe plus cu o energie si intuitie lasat de la Dumnezeu si mai bine.Eu cred ca Dumnezeu incarca anumiti oameni cu diverse puteri pentru ca stie ca aceea sunt drepti si pot intr-un fel sau altul ajuta si indruma oamenii aici pe pamant:)
  Eu o sa studiez cat mai bine astrologia.Cu siguranta exista un timp pentru toate:)

  Sa ai o viata frumoasa simt si sunt sigura ca esti un om bland frumos si pe exterior nu doar pe interior,ceea ce am simtit din prima clipa cand mi-ai raspuns.Iti doresc numai lucruri bune si pozitive.Si voi fi prima care iti cumpara cartea cand va iesi!

 2. Ma refeream pentru ca ma gandesc zilnic oare ce ne leaga pe mine si pe el,karmic,sunt sigura si dupa cum ai vazut si tu in hartile noastre ca suntem suflete pereche,dar ma gandesc la toate obstacolele care exista si ca nu se mai face timpul ala potrivit, sigur exista anumite implicatii karmice sau nu stiu cum sa le spun…

  • Camila draga de tine…esti o sensibila si…o dulce! Uite eu acuma sunt un pic cam agitata din cauza graficului mai incarcat, dar promit in scurt timp o sa ma stradui sa-ti scriu negresit!

   Seara frumoasa sa ai !
   Cu drag Astrolog Karolyna!

 3. Iti multumesc nespus de mult…cu sufletul….Este ca o alifie pentru sufletul meu sa vb cu tine 🙂

 4. previziunile,premonitiile sunt datorita credintei puternice a omului in Dumnezeu. Este o interactiune dintre om si D-zeu. Vorbiti toti mult si prost,bateti campii! Raspunsul e simplu: D-zeu ii avertizeaza pe cei pe care ii iubeste de ce li se va intampla.

  • Atunci ce poți să ne zici de magia neagră? 😀 Care nu are nici în cot cu prostimea și baterea cîmpiilor noastre!? Mai mult ca atît vreau să te dezamăgesc, referitor la ,,cei,, pe care i-ar iubi; defapt El iubește tot și pe Toți. Suntem una cu EL!
   Iar premonițiile vin odată cu exersarea, deschiderea canalelor energetice …asta e altceva!

   Numai bine!

  • Evident tre să ai și o credință, un crez, o conexiune cu Întregul! Aici îți dau dreptate, dar poate trebuia formulat sub altă formă! Cauza fiind, deoarece pentru fiecare funcționează diferit!

   And în cazul meu recunosc, meditația, conexiunea, credința mi-e în conștiință de cînd mă știu. Sau și mai mult..:)

   Zi frumoasă!

 1. Pingback: Ce sunt premonitiile si revelatiile? | Magazin pentru dezvoltare personala si terapie mentala

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: