REALITATE versus SUPRADIMENSIUNI, SUPRASENZITIVITATE, MAGNETISM ENERGETIC (era lui NEPTUN în PEȘTI)

ldjcnk

 Aici, voi încerca să comunic un mare adevăr universal, din categoria incredibilului…sau cel puțin aparent incredibil: Realitățile Paralele întradevăr există!

 Mai ales că acum, parcurgem o eră, etapă prin care Neptun în semnul lui, Pești, sporește capacitatea de senzitiv. De atingere a altor domenii subtile, a altor realități. Combinată cu cea a cudraturii energetice Uranus-Pluto. Care cere schimbări, spargere a tiparelor, multă activitate fizică, suprasolicitare, acțiune!

 Această afirmație, ca oricare alta o fac numai odată ce o trăiesc! Odată ce o resimt pe propria-mi piele! Este una cu o explicație extrem de simplă și realistică. Și conține cîteva metodici de atingere a acestui grad din care atît subconștientul uman, cît și fiziologia umană, pășește larg într-o altă dimensiune. Una atît mentală, rațională, cît și a senzorialității de orice fel. Mai ales și în special fiziologice, care de altfel provoacă transformarea.

 Este un adevăr natural, de care foarte mulți dintre noi suprasolicitați și ocupați în rutină. Plini de agitație și tot felul de nimicuri umane, îl negăm, uităm. Și este o realitate pe care o obținem pe cale vicioasă și nesănătoasă, cu ajutorul substanțelor halucinogene, droguri, țigări, cafea și tot felul de energizante (dar astea sunt doar 15 procente din ajutători). Și este și o realiatate ușor bolnavă, dați-mi voie să mă exprim altfel!  Din care extragem acele scenarii bogate în energie de proastă calitate și nivel inferior!

 Exact biologic în termeni medicali, probabil nu voi ști să explic, însă în mod evident în urma solicitării fizice a organismului, într-una cu o alimentație sănătoasă, oxigen, natură, detoxifiere …obținem ceea ce se numește Euforie, altă dimensiune de conștiință.

 Îmi era cumva străin gîndul de pesimism și stagnare înainte. Nu îl cunoșteam. Adevărul e că mă aflam majoritatea timpului în natură, făceam extrem de multă mișcare, mai făceam și dansuri pe deasupra. Aveam o alimentație cît se poate de naturală. Produse direct din grădina, curtea casei. Unde mama mea, o tăuroaică get-beget, cultiva plante cu mare drag. Eram în contact direct cu ploaia, vîntul, ninsorile. Alergam și iernile pe cel mai cumplit ger, cu capul dezgolit! (o nebună o să ziceți probabil! :D). Mergeam în furtuni pe cîmpii, dealuri, mă lăsam dezgolită în bătaia soarelui, în contact direct cu solul, apa, cerul, natura).

 Intuiam în mare parte despre ce era vorba, însă nu eram atît de atinsă, defapt de acest adevăr! Sau pur și simplu nu mi-am dat interesul să conștientizez. Oricum nu-mi puteam da explicația, de ce mă transpun așa ușor în timp, intru în emoțiile, stările altuia. Citesc senzații, gînduri, atrag și materializez gînduri, încerc acea putere maximă de a fi fericită, împlinită, veselă…dar mai ales energică și pură. Într-o realitate de vis, adesea mi se spunea de copil! 🙂 Cu zbenguieli, țupăieli..însă totodată una de belșug și foarte matură, plină de înțelepciune!

 Iar nu demult, după exact aceeași factori executați involuntar sau nepremeditați, am rămas pur și simplu paralizată…de efectul ,,altă-dimensiune,,!

 Explic:
1. același drum parcurs în aer liber, stradă,
2. dar o altă suprasolicitare fizică,
3. altă alimentație (produse nepreparate, bogate în vitamine, variate. Apropo, am observat o mare creștere a potențialului după consumul de pește. Mai ales cel nepreparat termic). Și în general produse nepreparate absolut termic.
4. foarte mult oxigen,
5. combinație de elemente/exerciții pentru o diversitate de mușchi,
6. mers prin ploaie, vînt, ger sau alte cataclisme (probabil e vorba de intrarea în direct cu niște factori energetici, de mare forță naturali),
7. un mic ajutor de suplimenți alimetari,
8. și foarte important…genul de sport și mișcare necondiționată sau mai lejeră, mai fluidă, mai curbată/onduită: dansuri, yoga, mișcare în aer liber multă, combinată cu ciclism, alergat, jogging, etc de acest gen…
9. apă multă pură.
 

 Efectele (fără aberații) altădimensiune:

1. vizual: culori extrem de vii, altele decît înainte (contraste incredibile), oameni mai frumoși, mai veseli, priviri ce ne întîmpină mai clar de citit, fețe mai pline de sens, mai joviale vizavi de persoana mea. Și este extrem de adevărată afirmația,
2. auditiv: sunete mai ample, volum mărit, capacitatea de a combina multitudinea de fondal cu cea în care ne concentrăm atenție extrem de facilă. Muzica sferelor la un pas de noi :), capacitatea de citire a gîndurilor sporită, telepatia facilitată de la distanță,
3. olfactiv: o gamă multivariată de senzații, mirosuri, începînd cu aer, piele, stradă, plante, pînă și pietrele au miros :). Și nu este vorba de inspirația cu nasul băgat în ele…este vorba despre receptivitatea de la distanță,
4. mental: capacitatea de a analiza, gîndi, comunica cu o putere sporită, vitezomană. Captarea a 100 direcții deodată, idei inovatoare, reformatoare la jumate de minut distanță și pe vîrf de peniță non-stop,
5. conștiință: clar, o cu totul alta! Clară, pură, incisivă, dar totodată lejeră, naturală, liberă, zburîndă (nu zburdîndă :)..să nu fie înțeles greșit vă rog! 🙂 ). Capacitatea de a ne auzi pe noi, ,,eul,, nostru în tot acest tumult,
6. emoțional: senzații puternice, însă în același timp necondiționate, nelimitate. Pure, intense. Capacitatea de a ne auzi vocea interioară, inima și de a ne simți exact așa cum suntem, puternici, capabili de mari acțiuni, absolut magnifice,
7. senzitiv-cutanat: capacitatea în a simți pînă și vibrațiile a tot ce ne înconjoară. Fie că e vorba de obiecte neînsuflețite sau oameni,
8. sunconștient: capacitatea de a ne sonda capacitățile, pînă în cele mai intense și de subsol nișe universale. Capacitatea de a atrage, materializa, începînd cu fraze, oameni, obiecte, eveminente, realizări. Motivație sporită de a pătrunde în forme și mai adînci ale realității. Senzația clară și sigură de Putere, Acțiune, Claritate și Magnetism în toate sensurile acestor noțiuni.

 Acestea sunt doar cîteva dintre noțiunile caracteristice ale acestei realități. O alta decît cea unicoloră sau pală. Cu care majoritatea, societatea s-a obișnuit. Și cu care în mod paralel, în masă o execută, robotizat!

 Ceilalți posesori de ,,magie,, sunt cei care: ating culmi, obțin ceea ce își doresc, trăiesc liber, amplu, intens. Plini de putere, forța de a atrage tot ceea ce își doresc, în formele cele mai superioare.

  Ăsta este o parte din secretul major universal !!!

 Și foarte important, consumul de multă apă pură, plină de componenți vii naturali…are o capacitate imensă de fluiditate și sensibilizare energetică. Dar extrem de mare, credeți-mă pe cuvînt!

 Astroloaga, și vietatea umană, dornică de cercetare, știință și inovație din mine,
Carolina Mancos

Anunțuri

About mancoshkarolyna

Astrolog Profesionist, certificat de UE cu diploma specializata in domeniu/ Activitate in Asociatia Astrologilor din Rominia AAR (membru activ). Nr. de tel 0037378798889

Posted on 28 Mai 2015, in CONSTATĂRI TEORETICO-PRACTICE de natură ASTROLOGICĂ. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

 1. Wow ! Ma regasesc in tot ce ai scris…superb,ca de obicei si sper ca multi oameni sa aiba parte odata in viata macar,de o stare de constiinta extinsa…e greu singuri sa accesam aceste stari,insa prin regresie prin respiratie holotropica se poate si credeti-ma,acolo veti descoperi adevaratul vostru interior…si orice este posibil!

  • Da întradevăr Cami,
   o putem accesa atît provocat fiziologic și meditativ, cît și indirect. Atunci cînd subconștientul are nevoie de asta! Important e să te faci cunoscut cu starea, să îi deprinzi manifestările și să exersezi în a o accesa facil. E una euforică, plină și uluitoare!

   Merci p/u feedback,
   Astrlg KM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: