Destin, Providență și Direcții de urmat (din 11.11. 2015 până în 11.09.2016)

785a6764e32de3b4ee3fae4e7419ef78

Vreau prin acest articol să aduc în discuție momente importante, oportune pentru dezvoltarea noastră. Evolutivă sau pur și simplu existențială. Umană sau/și socială. Vizavi de semnificația și aportul energetic al Nodurilor Lunare care își fac tranzitul resimțit, în prezent!

Nodurile Lunare, sunt puncte de maximă focusare energetică, karmică. Pentru cei care nu sunt cunoscuți cu termenul de ,,karmă,, pot să își imagineze, doar o vibrație debordantă, rarefiată a unor particule de lumină. Într-un clar obscur dens. Care ajută să deslușim calea. Ne face să ne mișcăm într-o direcție anume. Prin ,,întuneric,, ori, în fine…prin viață!

Reprezintă punctele de interacțiune dintre axa de rotație a pământului și cea a Lunii, pe care o face în jurul lui. Deci, ca și rezultat se vor obține, 2 la număr. Respectiv, 2 Noduri Lunare. Denumite, Nord- direcția de viitor, spre care trebuie să ne mișcăm, susul, țelul, ținta, karma pozitivă, evoluția. Și Sud- impactul trecutului asupra noastră, inconștientul uman, universal, karma trecutului, careva imperfecțiuni la nivel energetic, pe care trebuie să ni le asumăm și să le depășim.

Deci, atenție: numai asumarea unor fapte anume, ajută să deslușim, conștientizăm și auto/depășim. Trecând la un nou nivel evolutiv! Altfel buclarea pe o singură direcție se poate dovedi a fi inevitabilă!

Astfel, pe data de 11 noiembrie al acestui an, 2015, aceste puncte de reper evolutiv au parcurs noi semne zodiacale. Și anume, cu direcția axei către zodia Fecioarei. Având la extrema opusă zodia Pești.

Elementele de concentrație a semnificațiilor anume, fiind Jupiter din Fecioară, care străbate Nodul Nord și Neptun cu Kiron și Vesta din Pești.

Mai exact:

 1. ne putem mișca în direcția ,,viitor,, numai ghidați fiind de intuiție, credință și multă compasiune. În prim rând pentru propriile răni. Dar/și pentru cele ale apropiaților noștri,
 2. pentru a face ceva de ordinul reușitei, avem nevoie să ne re/găsim, să ne re/aliniem în conformitate cu prorpia armonie interioară, cu mari și puternice credințe,
 3. avem nevoie să ne direcționăm, după calea talentului nostru, pe care probabil l-am inhibat tot acest timp/ani, de-o viață. Acum e vreme să îl re/găsim, și utilizăm…pentru a ne simți împliniți, dar mai ales pentru a dispune de ordine în viața noastră,
 4. suntem nevoiți a fi predispuși să ajutăm, cât mai mult…să fim mai compasionali, mai darnici, mai afectivi, mai plini de Dumnezeu…Să ne punem în slujba societății! Dar de data asta, prin credință, către acțiune. Multă ordine, sistematizare,
 5. igiena trupească, sufletească sunt absolut necesare, pentru a ne atinge scopurile,
 6. hărnicia și organizarea sunt cele care trebuie să ne conducă spre țelurile de atins,
 7. munca și rutina sunt elemente necesare, de neexclus pentru a ne realiza,
 8. sănătatea și îngrijirea acesteia sunt momentele propice, care o să ne miște tot timpul acesta. În caz contrar, vom depista tot felul de afcțiuni, care ne vor impune să le luăm în considerație,
 9. atenția pentru detalii, perfecțiune și aranjament sunt foarte necesare acum,

10. sportul, procedurele spa, îngrijirea aspectului fizic, sănătății, mental vor fi posibile….dintr-una cu echilibrarea pe partea sufletului și lâncezelii trecutului nostru. Care va avea tendința să ne re/tragă în autoizolări. Sau pur și simplu ,,plutiri,,. Lucru ineficient actual. Și pe care trebuie să îl dislocăm, eficient.            

 

Vor fi favorizate, ca și ocupații, afaceri și demersuri:

1. saloanele de îngrijire corporală,  2. slujbele unde deservirea umanității vor fi un moment propice, 3. centrele de sănătate,
4. farmaciile,
5. magazinele cu produse de curățare, igienă,
6. cele cu deriticatoare, tot felul de aparataje și ustensile folosite în menaj și deriticare, reparație și aranjament casnic, locativ ori la serviciu,
7. munca, rutina, serviciul, orice ocupație care să ne dea valoare, prin acțiune depusă…vor fi importante,
8. veterinaria, medicina în general va lua amploare,
9. toate slujbele care predispun organizare, sistematizare și deservire vor fi la mare căutare,
10. perfecțiunea va fi elementul cheie, prin auto/criticism și atenție acerbă la detaliu. Care ne vor face să devenim mai buni, mai organizați…mai deciși și mai clari.

Atenție la:

1.lenevie, 2. indecizie,3. lâncezeală,
4.confuzii,
5. deziluzii,
6. răni nefondate, sau neanalizate, nepansate și nevindecate, care vor avea tendința să ne tragă înapoi,
7. inhibări,
8. timorări,
9. frici sau anxietăți nefondate,
10. sănătate, boli cu fondal latent,
11. prea multă inacțiune,
12. fapte greșite din punct de vedere moral, pentru ele s-ar putea acum să se plătească înzecit,
13. alcoolism și tot felul de euforice.
14. Totuși, vom fi ajutați prin credință, creație, feeling, intuiție, îngeri și faptele bune făcute ori făcute anterior. Să depășim facil, o nouă structură evolutivă. Să ne realizăm planurile. Vom fi răsplătiți acum mai mult ca niciodată pentru bunătate, considerare pentru cei apropiați ori necăjiți. Se vor da șanse de către Providență, celor miloși, buni și dăruitori, necondiționat!

  Pot veni vremurile, când se vor depista mulți intruși la nivel socio-politic, economic, medicinal, religios. Dar și în cadrul oricaror alte nivele existențiale! Căci Divinitatea acum este mai selectivă ca niciodată!

Ordinea, structurarea dar mai ales echitatea sunt primele valori care ne vor ghida actual, îndeosebi, până pe 11 septembrie 2016. Vom fi răsplătiți, ajutați ori sancționați, de către destin perioada asta mai mult ca niciodată, în funcție de merit/e, pentru fiecare dintre noi!

Deci, să avem grijă de propriile valori și acțiuni acum! Dar să ne așteptăm și la neimaginabil de multe descoperiri, ale unor ,,crime,, sociale!

Profesionist,
Astrlg Carolina Mancos

acum și pe JURNALULBUCURESTIULUI.RO, secțiunea astrologie, Astrlg KM

 

Reclame

About mancoshkarolyna

Astrolog Profesionist, certificat de UE cu diploma specializata in domeniu/ Activitate in Asociatia Astrologilor din Rominia AAR (membru activ). Nr. de tel 0037378798889

Posted on 7 decembrie 2015, in CONSTATĂRI TEORETICO-PRACTICE de natură ASTROLOGICĂ. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

 1. andromeda stanciu

  Multumesc pentru lamuriri si indrumari! Eu am NN in Fecioara, sunt zodia Pesti. Imi poti spune ceva in plus?

  • Cu drag, eu îți mulțumesc pentru apreciere! Va trebui să fii extrem de focusată pe ce ai de făcut. Și să te lași mai puțin trasă înapoi, mai ales în prea mult vis. Atenție la bărbații, autoritațile care vor apărea perioada asta în viața ta…vor avea ceva de karmic, ca și încărcătură, pu evoluția ta! Îți pot fi un ajutor sau îți pot încurca și mai mult firele. Depinde cu ce ai de însușit, acum! Poți redescoperi talente, intuiție, creație, care să te ajute să îți îndeplinești misiunea pusă în slujba societății!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: