SERVICII ASTRO

hq-wallpapers_ru_abstraction3d_68079_1280x1024

Aici voi publica date, mesaje, articole sau alte relatari care vor avea o importanta mai de moment ! Sau diferite anunturi cum ar veni, despre ce voi intreprinde, despre niste cercetari asupra carora lucrez si as avea de ajutorul vostru, dragii\dragele mele! Sau alte detalii din sfera astrologiei, publicatiilor si\sau creatiilor mele inafara sferei astrologice, insa nicidecum inafara celei spirituale, estetice si umane!

Cu drag Astrlg K.M.!

SERVICII ASTROLOGICE/CONSULTAȚII (cu vizită la birou și online):

 Ofer servicii astrologice:

1. Cu vizită la birou, acestea implicînd în sine: oferirea datelor dinainte de consultația directă (la nr. de tel.: momentan lipsă (în curând activ) sau email: mancos.carolina@yahoo.com, facebook: https://www.facebook.com/carolina.mancos)

datele, vor necesita a fi completate sub forma:

-NUME,

-PRENUME,

-data nașterii,

-ora nașterii,

-minut (cu aproximație),

– țara și regiunea în care v-ați născut;

Evident în funcție de ce ve-ți specifica să fie analizat, veți avea nevoie și de alte date adiționale! (dar despre asta va fi concretizat în cadrul discuției și planificării consultației prin metodele anterioare enumerate);

2. Online:

2. Prin metodă scrisă- conținînd o analiză amplă executată în format Word, în dependență de ce se va specifica a fi analizat;

NOTĂ:

Metoda pe care o abordez eu de a face analize astrologice, inclusiv scrise…implică ,,ieșirea din tiparele obișnuite teoretizate astrologice,, . Adică,  fără: analiză hartă natală, sau hartă sinastrică…s.a.m.d.

Pînă la urmă pentru dumneavoastră cei care solicitați analizele acest limbaj e extrem de sofisticat. Mai ales că de cele mai multe ori o situație exactă, dată spre disecare analitică implică cercetarea a mai multor hărți, date, și sectoare, parametri astrologici (binecunoscuți numai unui astrolog profesionist). De asta rog să vă lăsați încrezuți în profesionalismul meu și…în complexitatea dar totodată lejeritatea atingerii unui subiect anume, prin termeni simpliști, ,,ca de la suflet la suflet,,. Și printr-o serie de metodici astrologice, pe care voi ține eu de bună cuviință să le iau în seamă.

Deci, îmi ve-ți explica clar…

Ce anume vă interesează?!

Iar eu vă voi cere toată gama de  date și detalii necesare pentru astea!

TAXA: 

 La modul general se achită o taxă fixă prestabilită indiferent de sectorul analizat. Însă în funcție de complexitatea și numărul de persoane sau sectoare, situații implicate în aceasta aceasta poate devia cu 20-30 la sută din cost! 

În cazul consultației la birou, plata se face direct. În cazul consultației online\scrise aceasta se va face printr-un transfer obișnuit bancar. Din momentul în care banii au fost transferați, analiza e transmisă în termen de 2-3,5 zile prin email!

Accentuez încă odată obișnuiesc să fac analize laborioase, care implică studiul a mai multor indici și sectoare astrologice, de aceea prefer să nu mă complic în taxări separate pentru fiecare detaliu vizat!

Vă mulțumesc enorm pentru aprecierea a ceea ce fac cu suflet și profesionalism!

Bineînțeles garantez discreție și calitate informațională!

 

Cu drag de voi și ceea ce profesez  dedicat,

 

Astrolog K.M.!

 

 

Reclame
  1. Ma bucur pentru succesele tale Carolina, esti bravo,sa fii plina de energie si inspiratie, sa te simti mereu apreciata si iubita!!!Mult succes in ceea ce faci.

  2. Bravo Karolyna. Ai un site minunat. Ma bucur pentru ceea ce realizezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: